Ігри тім-лідерів


17 грудня 2021 року на базі спортивно-оздоровчого комплексу КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» відбулись змагання тім-лідерів команд підприємств, організацій, компаній та установ міста Києва. Десять тім-лідерів змагались у трьох дисциплінах, кожна з яких передбачає саме командні дії: парний розряд з настільного тенісу, футзал та естафета з плавання.

Основна мета ігор тім-лідерів – показати сучасну ефективну модель тім-білдінгу за допомогою загальнодоступних видів спорту в умовах дефіциту часу. Це дає можливість визначити спортивні пріоритети своїх колег з метою подальшої комплектацій команд для участі у спільних турнірах.

Укртрансгаз – Оператор газосховищ України був представлений двома спортивними лідерами, від апарату участь приймав Сергій Коляденко та від філії НВЦТД «Техдіагаз»  – Віктор Кирилов.

Наші  спортивні ветерани щороку власним прикладом заохочують та мотивують свої колективи до активного здорового життя, до занять спортом та участі у різноманітних стартах. І дуже символічно, що наш лідер започатковує 2022 спортивний рік своєю перемогою. Віктор Кирилов, капітан команди АТ «Укртрансгаз» з футзалу, багаторазовий чемпіон та призер змагань з футзалу, волейболу, легкої атлетики, гирьового спорту та настільного тенісу, став абсолютним переможцем турніру.

Таким чином перехідний трофей «Кубок виклику» розпочинає свою нову подорож  по містам України, які прийматимуть корпоративні ігри Всеукраїнського проекту SpartakiadaUA у 2022 році  і перша зупинка м. Харків – 21 травня 2022 року.

Тож найвидовищніший турнір тім-лідерів започаткував наступний спортивний сезон, а  саме СпартакіадуUA «Здоровий киянин 2022». В новому році на нас чекає рекордна кількість спортивних заходів з розширенням міст проведення, а програма буде збільшена новими дисциплінами. 

От тільки б пандемія не зашкодила!!!

Фотозвіт:

Відеозвіт:

Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.